AKTUELNO

Ovo joj je ostalo u ružnom sećanju!

Goca Božinovska je doživela veliku neprijatnost od svog pokojnog supruga Zorana Šijana koji ju je prevario sa jednom od pevačicinih drugarica koja se zvala Gorana.

Pevačica je zakopala ratne sekire sa nekadašnjom prijateljicom Goranom, koja joj je preotela pokojnog supruga i rodila mu vanbračnog sina. Goca je dugo ćutala o sramoti koju ju je zadesila zbog preljube muža i komšinice.

Foto: Pink.rs, Printscreen Instagram

Ta žena mi je uništila porodicu, ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve okej. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja - rekla je Goca jednom prilikom.

Foto: Pink.rs

S obzirom na to da su Goca i Gorana bile prve komšinice, bile su i veoma bliske prijateljice sve do 1996, kada je Šijan ostavio Božinovsku na cedilu sa dvoje dece. Ona se sa ćerkom Zoranom i Sinom Miroslavom preselila na Novi Beograd, a Gorana je Zoranu podarila još jednog naslednika, koji je rođen samo tri nedelje pre očevog ubistva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: MILJENIK PORODICE KULIĆ! Miljanina majka objavila fotografiju koja će vas RAZNEŽITI! (FOTO)

Goca svojoj deci Zorani i Miroslavu nikada nije branila da se viđaju sa svojim polubratom i nikada ga nije naružila, čak je i govorila svojoj deci da treba da budu u korektnim odnosima sa njim, a Mirko je čini se tu najviše majku poslušao, jer je on u kontaktu sa bratom.

Pink.rs

#Goca Božinovska

'